woensdag 31 augustus 2022

Dag 2 Denver

 Tja, die jetlag. Ik werd wakker en dacht dat het wel al bijna 6 uur zou zijn. Het was 0.30 uur en later 2.00 en 3.30 uur. En toen was het eindelijk 6 uur. Toch nog redelijk geslapen. En dan gaat meteen Good Morning America aan en zus heeft weer een lekkere beker koffie verzorgd. Jippie, we zijn weer in ons favoriete vakantieland!

Lekker van het gratis ontbijt "buffet" genoten. Typisch US hotel ontbijt, maar ze hadden alles wat we lekker vinden.

Daarna zijn we de huurauto op gaan halen. We hadden een kleine SUV gehuurd. We werden gewezen waar die stonden. Ik vroeg of er Android Auto in zat. Dat wist de verhuurmevrouw niet. Ze zei dat als het er niet in zat ze nog een Hyundai Tucson had staan die het waarschijnlijk wel had. Ik heb gedaan alsof ik gecontroleerd had of er Android Auto in zat, maar we wilden de grotere Tucson. Dus heb ik heel stout gezegd dat de kleine SUV het niet had. En nu hebben we dus een heuule fijne SUV :) 

Met de navigatie via Android Auto zijn we naar de grootste mall van Colorado gereden, Park Meadows. Daar waren we rond lunchtijd. Zus zag meteen al een Cheesecake Factory, een van onze favoriete restaurants. Daar hebben we dus heerlijk geluncht. Toen hadden we genoeg kracht opgedaan om serieus te shoppen. 


We zijn goed geslaagd in de mall. We zijn ook nog even bij een Walmart geweest om wat boodschappen te doen. Nadat we alles hadden zijn we weer naar het hotel gereden. 
We hebben ff gechillt om vervolgens naar een Italiaans restaurant te wandelen. Dat was een aparte ervaring. De arme meneer aan de balie was duidelijk niet helemaal helder in zijn hoofd. Hij had ons begroet, onze naam genoteerd en verteld dat we zo door de ober opgehaald zou worden. Hij was even weg en begroette ons toen weer 🤣. 


Het restaurant was ook nogal apart. Het zag er heuul vreemd uit en er was een groot scherm waarop concerten werden afgespeeld. Eén van de concerten was van Andre Rieu, haha. 
Het was een nogal vreemde ervaring. 
Na het eten hebben we nog een wandelingetje gemaakt, en toen weer naar het hotel. We hebben morgen een flink stuk te rijden, dus we duiken er bijtijds in. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten