donderdag 1 september 2022

Dag 3 Denver - Keystone

Gisteren had de we een heerlijk relax en acclamatiseerdag. Vandaag begint de echte road trip. We hebben meteen een flinke rit voor de boeg, ruim 600 km. We hebben besloten om dit in één keer te rijden omdat er weinig te zien is onderweg.

We waren vroeg op. We waren eigenlijk om 5.30 wakker, maar zijn tot 6 uur blijven liggen. We doen het 's ochtends altijd rustig aan. We waren daarom om 8 uur klaar voor vertrek. En toen, hopseflops op weg naar de Black Hills. We hadden in het midden van de reis een stop ingepland, namelijk bij Scott's Bluff. Dat is een plek waar de Oregon Trail begon. Dat waren de eerste reizigers die een nieuw leven wilden beginnen en reisden per huifkar.


Voor de rest was het echt een reisdag. We reisden via Colorado en Nebraska naar South Dekota.


De rit duurde uren en uren lang en was heuul erg saai. We reden urenlang over de prairie met af en toe een verdwaalde koe en heel af en toe een vervallen boerderij. Verder alleen maar gras, heel veel verdord geel gras. Maar dit wisten we van tevoren, vandaar dat we dit in één keer achter de rug wilde hebben. We hebben elkaar vermaakt onderweg met amusante verhalen. 
We hadden van tevoren een hotel in Keystone geboekt. Helemaal leuk, op loopafstand van het centrum en zeer betaalbaar. 
'S avonds hebben we in een heel leuk restaurant gegeten in het centrum. Het was een hysteriche historische saloon. Erg mooi, en heuul lekker eten. 
Na het eten hebben we nog een ommetje gemaakt, het is hier heerlijk warm weer. Daarna hebben we lekker gechilld op de kamer. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten