zaterdag 10 september 2022

Dag 12 Jackson - Rawlins

We komen eindelijk in ons ritme. Jammer dat dat altijd pas aan het einde van de vakantie is, haha. 

We hebben gisteren niet alles kunnen doen in Grand Teton, dus we zijn eerst terug gereden naar het park. We zijn begonnen bij een kerkje waarbij de priester voor een raam staat met een fantastisch uitzicht. Er zijn elke zondagen kerkdiensten. 


Daarna zijn we naar Mormon Row gereden. Daar staan nog oude schuren die door de mormonen zijn gebouwd. 

Als laatste zijn we naar Swabacher (of zo iets :)) gereden, ook weer een super fotogenieke plek. 


Wat een waanzinnig park, de ene plek is nog mooier dan de ander. Alles is zeer fotogeniek. 
Na de Tetons zijn we via een scenic route richting Denver gereden. Na de scenic route begon het grote niets. Uren zonder iets of iemand tegen te komen (behalve veel hertjes). Voor de lunch zijn we gestopt bij een restaurant waar we de enige klanten waren. Ik had het idee dat we de enige klanten van de hele week waren. Gelukkig zijn we niet ziek geworden van het eten :) 


Denver halen we niet in één dag, dus we zijn gestopt in Rawlins WY. Dat is verder niets, maar het was 5 uur toen we daar aankwamen. Helaas zijn er geen restaurants op loopafstand. We hebben daarom bij de naastgelegen Walmart een soepje gehaald en een flesje wijn. Op de kamer hebben we de soep opgewarmd. Lekker goedkoop diner voor een keertje :) 


Na een flinke autorit is het ook wel eens lekker om te chillen op de kamer onder het genot van een glaasje (of twee, misschien wel 3 :)) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten