donderdag 8 september 2022

Dag 10 nog een dag Yellowstone

Wat een waanzinnige dag weer! Ongelofelijk hoe veelzijdig dit park is. We begonnen bij een waterval. Daarna stopten we bij "the painting pots". In 1e instantie begreep ik niet waarom het zo heette, maar zie de foto's :) 




Vervolgens gingen we naar de North Rim, waar we gisteren geen tijd meer voor hadden. De route eindigt bij Inspiration Point, maar het werd een kort inspiratiemoment want het begon te regenen. Wel weer prachtig uitzicht. 

We gingen lunchen toen het vreselijk begon te hozen. Aangezien we binnen zaten was dit geen probleem. Toen het weer droog was gingen we weer verder. 

Wat hier trouwens fantastisch is, zijn de borden met "slow traffic use pullouts". Mensen gaan gewoon voor me aan de kant door gebruik te maken van parkeervakken langs de weg. Ik vind dat ze dat in Nederland ook moeten invoeren. Alle treuzelaars aan de kant wanneer ik er aan kom!! 

Na de lunch zijn we weer bij verschillende uitkijkpunten gestopt, de één nog mooier dan de ander. En ik heb nog een leuke Yellowstone hoodie gescoord. 


We zijn natuurlijk ook bij Mammoth Hot Springs gestopt. Dat is ook weer zo'n bijzonder fenomeen. Het is een soort waterval, maar dan met terrassen en heul heet water. Heel apart weer. 


Inmiddels werd het weer tijd om naar het hotel te gaan. We vinden het prettig om nog ff te chillen voor we uit eten gaan. 

Op de terugweg ontstond er weer een lange file. Dit keer vonden we dit absoluut niet erg, want er was een beer gespot. Super leuk om de beer van redelijk dichtbij te zien! We vonden dit super leuk! 


En toen werd het weer tijd om een vorkje te prikken. Aangezien we de laatste twee avonden erg genoten hebben van het gratis vermaak bij het aparte restaurant, zijn we daar weer wezen eten. We werden weer niet teleurgesteld. Onze hyper serveerster was opeens verdwenen. Ze was het pand uitgehold met een rugtas om. Ze moest brood halen, dat was op (huh?!). 

Morgen gaan we naar Grand Teton NP. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten