vrijdag 9 september 2022

Dag 11 West Yellowstone - Grand Teton - Jackson WY

 Vandaag zijn we via Yellowstone naar Grand Teton NP gereden. Ik verwachtte dat het park wat zou tegenvallen na Yellowstone. Dat was dus gelukkig helemaal niet het geval GT is een heel ander park, maar net zo prachtig.

Zoals gebruikelijk zijn we bij verschillende uitkijkpunten gestopt. We zijn ook bij Signal Mountain helemaal de berg opgereden. We zijn ook weer prima geholpen bij het visitor center. De enthousiaste ranger heeft op de kaart van het park de hoogtepunten aangegeven en ons uitgebreid over het park verteld. 



Daarna zijn we naar Jenny Lake gereden. Daar kun je met de boot naar de overkant varen. Daar zit je in de bergen en kun je naar verschillende watervallen en uitzichtpunten wandelen. We hebben vandaag onze 10. 000 stapjes gezet, waarvan de helft bergopwaarts :) 





Na de boottrip besloten we naar het hotel in Jackson te rijden. Daar kwamen we rond vijfen aan. We hebben onze spullen op de kamer gegooid en zijn toen het stadje ingelopen. Jackson is er gezellig stadje, sfeervol met leuke winkeltjes en restaurants. We hebben lekker Mexicaans gegeten, vergezeld van een klein drankje. 



                                             (gemaakt van hertengeweien) 

Daarna hebben we nog even door het gezellige stadje gewandeld. Op de kamer kijken we nog ff naar My Lottery Dream Home, vinden we leuk. 


Ps Het "drankje" was een vissenkom Strawberry Margherita en die hebben we gedeeld. 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten