zondag 11 september 2022

Dag 13 Rawlins - Denver

Nogal een aparte dag vandaag :) Na het ontbijt vetrokken we vanuit Rawlins richting Denver. We hadden het ff gegoogled en het was ongeveer 3 uur rijden. We hadden alle tijd dus. Daarom hebben we gekozen voor de scenic route. Na een tijdje kwamen we bij de staatsgrens aan.


We reden daarna door naar Steamboat Springs. Hier hebben we heul lekker geluncht en de leuke winkeltjes bekeken. Gezellig stadje! 
Ik had gelezen dat je daar de berg op kon met een stoeltjeslift. Helaas konden we die niet vinden. Dat kwam eigenlijk heel erg goed uit, want het bleek toch nog een aardig eind rijden naar Denver. Het was een hele mooie route door de bergen, maar met alle haarspeldbochten schoot het niet op. 
De reden dat we al naar Denver rijden is als volgt: we zijn onze vakantie begonnen met een dagje shoppen. We zijn vervolgens 2 weken de natuur in geweest en willen de vakantie afsluiten met een dagje shoppen. Hebben we helemaal zin in! 
Maar eerst moesten we dus nog in Denver zien te komen. Het was super druk op de weg, we hebben in een hoop files gestaan. Dat was ff wennen/schrikken na twee weken natuur. We zij om 9 uur vertrokken om om 6 uur aan te komen. Wel een mooie route trouwens! 

Gelukkig had het hotel dat we voor morgen geboekt ook voor vanavond nog een kamer. We zijn weer bij de rare Italiaan wezen eten waar we al eerder waren geweest. Het was weer lekker en raar :) 
Aangezien we een heuule lange dag hebben gehad, zijn we lekker op de kamer gaan chillen. We kijken naar Shark Tank met een afzakkertje, helemaal gezellig. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten